Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Adjust oven temperature
Airway temperature monitoring system
Change oven temperature
Changing oven temperature
Nominal altitude temperature
Nominal temperature
Oven temperature adjusting
PTC thermistor nominal temperature
Temperature coefficient
Temperature coefficient of reactivity
Tnom
Ultra-high temperature measuring
Ultra-high temperature procedures
Ultra-high temperature processing
Ultra-high temperature systems

Vertaling van "Nominal temperature " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
nominal temperature | PTC thermistor nominal temperature

nominale temperatuur


nominal temperature | Tnom [Abbr.]

nominale temperatuur


Mixed autoimmune hemolytic anemia (mixed AIHA) is a type of autoimmune hemolytic anemia defined by the presence of both warm and cold autoantibodies, which have a deleterious effect on red blood cells at either body temperature or at lower temperatur

gemengd type auto-immuunhemolytische anemie


nominal altitude temperature

theoretische temperatuur op een bepaalde hoogte


A group of tyrosine related oculocutaneous albinism (OCA1) that includes OCA1A, OCA1B, type 1 minimal pigment oculocutaneous albinism (OCA1-MP) and type 1 temperature sensitive oculocutaneous albinism (OCA1-TS). The phenotypic spectrum seen in OCA1 i

oculocutaan albinisme type 1


change oven temperature | changing oven temperature | adjust oven temperature | oven temperature adjusting

oventemperatuur aanpassen | oventemperatuur afstellen | oventemperatuur wijzigen


ultra-high temperature procedures | ultra-high temperature systems | ultra-high temperature measuring | ultra-high temperature processing

verwerking bij ultrahoge temperatuur


monitor temperatures in manufacturing process of food and beverages | supervise temperature in manufacturing process of food and beverages | monitor temperature in manufacturing process of food and beverages | view temperature in manufacturing process of food and beverages

temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken monitoren | temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen


Temperature coefficient | Temperature coefficient of reactivity

Temperatuurcoëfficiënt (van de reactiviteit)


Airway temperature monitoring system

bewakingssysteem voor luchtwegtemperatuur
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Nominal temperature (for the EEI) (°C)

Nominale temperatuur (voor de EEI) (°C)


0,5 % at ambient temperature 20 °C ± 3 °C, ambient humidity 60 % ± 15 %, nominal values for power supply;

0,5 % bij omgevingstemperatuur 20 °C ± 3 °C, omgevingsvochtigheid 60 % ± 15 %, nominale waarden voor voeding;


The thermodynamic correction factor is the temperature difference between the nominal temperature of a compartment Tc (defined in Table 2) and the ambient temperature under standard test conditions at + 25 °C, expressed as a ratio of the same difference for a fresh-food compartment at + 5 °C.

De thermodynamische correctiefactor is het temperatuurverschil tussen de nominale temperatuur van een ruimte Tc (zie tabel 2) en de omgevingstemperatuur onder standaardtestomstandigheden (+ 25 °C), uitgedrukt als een verhoudingscijfer van hetzelfde verschil voor een vershoudruimte met een temperatuur van + 5 °C.


for multi-use appliances and compartments, the storage temperature during the measurement of energy consumption shall be the nominal temperature of the coldest compartment type as claimed for continuous normal use according to the manufacturer’s instructions.

voor multigebruiksapparaten en -ruimten is de bewaartemperatuur tijdens het meten van het energieverbruik de nominale temperatuur van de koudste ruimte die door de fabrikant in de gebruiksaanwijzing voor continu normaal gebruik wordt opgegeven.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
for multi-use compartments, the thermodynamic factor is determined by the nominal temperature as given in Table 2 of the coldest compartment type capable of being set by the end-user and maintained continuously according to the manufacturer’s instructions.

voor multigebruiksruimten wordt de thermodynamische factor bepaald door de nominale temperatuur van het koudste type ruimte, zoals aangegeven in tabel 2, die door de eindgebruiker volgens de aanwijzingen van de fabrikant kan worden ingesteld en continu in stand gehouden.


Tc is the nominal temperature of the compartment(s) as set out in Table 2,

Tc = de nominale temperatuur van de ruimte(n) zoals aangegeven in tabel 2.


The thermodynamic correction factor is the temperature difference between the nominal temperature of a compartment Tc (defined in Table 2) and the ambient temperature under standard test conditions at + 25 °C, expressed as a ratio of the same difference for a fresh-food compartment at + 5 °C.

De thermodynamische correctiefactor is het temperatuurverschil tussen de nominale temperatuur van een ruimte (Tc) (zie tabel 2) en de omgevingstemperatuur onder standaardbeproevingsomstandigheden (+ 25 °C), uitgedrukt als een verhoudingscijfer van hetzelfde verschil voor een vershoudruimte met een temperatuur van + 5 °C.


for multi-use appliances and compartments, the storage temperature during the measurement of energy consumption shall be the nominal temperature of the coldest compartment type as claimed for continuous normal use according to the manufacturer’s instructions;

voor multigebruiksapparaten en -ruimten is de bewaartemperatuur tijdens het meten van het energieverbruik de nominale temperatuur van de koudste ruimte die door de fabrikant in de gebruiksaanwijzing voor continu normaal gebruik wordt opgegeven;


Tc is the nominal temperature of the compartment(s) as set out in Table 2

Tc= de nominale temperatuur van de ruimte(n) zoals aangegeven in tabel 2;


0,5% at ambient temperature 20°C +/- 3°C, ambient humidity 60% +/- 15%, nominal values for power supply;

0,5% bij omgevingstemperatuur 20 °C + 3 °C, omgevingsvochtigheid 60% + 15%, nominale waarden voor voeding;


w